Як почати торгувати? Перехід до торгів
Ua
En

ТОВ «УРБ» взяло участь у круглому столі з нагоди трирічної торгівлі деревиною на ліцензованих біржах

24.07.2024
ТОВ «УРБ» взяло участь у круглому столі з нагоди трирічної торгівлі деревиною на ліцензованих біржах

ТОВ «УРБ» взяло участь у круглому столі «Підсумки трирічного функціонування організованого ринку деревини на ліцензованих товарних біржах: результати та очікування», організаторами якого виступили асоціація «Біржові та електронні майданчики» спільно із громадською спілкою «Асоціація деревообробних підприємств України».

Учасниками заходу стали представники ДП «Ліси України», ДАЛРУ, НКЦПФР, народні депутати, власники деревообробного бізнесу, а також представники товарних бірж, які здійснюють організацію та проведення біржових торгів (аукціонів) на ринку деревини.

В ході круглого столу були підведені підсумки перших 3-х років реалізації деревини виключно на ліцензованих товарних біржах. Учасники лісової та деревообробної галузей відзначили високий рівень організації роботи товарних бірж, суттєве збільшення відсотка виконання договорів на ринку деревини, що стало можливим завдяки виконанню товарними біржами функцій моніторингу за процесом виконання зобов’язань сторін біржових договорів, збільшення надходжень від реалізації деревини завдяки запровадженню біржових торгів, підвищення прозорості та інформаційної підтримки ринку.

Учасниками заходу висловлене прагнення зберегти і розвивати модель реалізації деревини через ліцензовані товарні біржі, в тому числі шляхом визначення біржового механізму реалізації ресурсу на законодавчому рівні.

Поділитися:
Зв’язатися з нами